Foc a les ruïnes de la Bòbila

Un intens fum blanc ha cridat l’atenció del veïnat del barri. El motiu, les flames que s’han iniciat a les onze del matí en una caravana abandonada al descampat de l’antiga fàbrica de La Bóbila. Segon fonts del cos de bombers, el foc s’ha iniciat per un curtcircuit al sistema elèctric d’una caravana que portava un any sense moure del parking improvisat. Alguns treballadors de la zona asseguren que cap a l’última setmana la caravana havia sigut ocupada per un desconegut.

La Guàrdia Urbana s’ha desplaçat ràpidament al lloc dels fets junt al equipo de bombers que han controlat el foc aviat, el qual s’ha extingit definitivament a dos quarts de dotze. No hi ha hagut més danys que la pròpia caravana calcinada i la ferralla més pròxima. El cos policial continuarà la investigació, especialment després del anàlisi inicial dels bombers, que han criticat les condicions de manteniment en las que es troben molts dels cotxes de l’espai.

Les ruïnes de la Bòbila continuen com un focus de problemes sobretot pels veïns de l’entorn de Can Clos. La situació de l’espai segueix sense solució perquè en ser privat  l’Ajuntament argumenta que està limitat per poder actuar, ja que requereix esgotar els procediments legals. Mentrestant, els veïns es desesperen perquè persisteixen les seves queixes per la brutícia, les rates i els ocupes. Així i tot, els propietaris no es donen per al·ludits, aquest matí tampoc no han aparegut.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.