Torna el Handmade Festival per aproximar el bricolatge a tothom!

El Handmade Festival arriba a Barcelona un any més de la mà de BAUHAUS amb una edició plena de manualitats i bricolatge. Del 8 al 10 d’abril a la Fira de Barcelona es va poder gaudir d’activitats per a tota la família on es pretén potenciar l’esperit del Do It Yourself (DIY o fes-ho tu mateix). A més, els BAUMASTERS que es van apropar van poder gaudir d’una zona de botigues amb productes d’elaboració artesanal i altres eines per poder començar en el món del bricolatge.

“A BAUHAUS sempre intentem ser molt propers a la gent, i fem aquests festivals per relacionar la gent amb les marques amb les quals treballem, apropant el bricolatge a tothom”, explica un dels coordinadors del taller i treballador del BAUHAUS Zona Franca, el Carles Galí Bou. Per aquest motiu, el festival té com a fita potenciar el moviment Do it Yourself, que cultiva la creativitat amb la creació o reparació d’objectes des de casa, i així ensenyar els assistents diferents formes de donar una nova vida als seus espais més propers mitjançant l’autoformació i amb elements que podem trobar al BAUHAUS més proper.

Entre els tallers, oberts a totes les edats, els assistents van poder gaudir d’activitats com la construcció d’un hort urbà, la transformació i personalització de mobles, o altres elements per a la decoració de la llar, entre moltes altres opcions. Grans professionals del món del bricolatge com Picarona Blog, AlbertMaker o Rafael Vives van ser alguns dels encarregats de guiar l’activitat, que entre el picar dels martells i l’olor de pintura va aconseguir uns resultats molt satisfactoris.

Així, Handmade Festival continua sent una aposta de BAUHAUS per una manera diferent d’apropar la gent al món del bricolatge, així com una oportunitat per reafirmar la proximitat amb el client, un dels seus objectius principals, com explica Carles Galí “ens agrada pensar en el BAUHAUS de la Zona Franca com una ferreteria de barri”.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.