Torna a escoltar “La revoltosa”, la sarsuela d’aquest diumenge

    Glòria Salvador t’ha presentat aquest diumenge “La revoltosa” a Temps de sarsuela. Si te l’has perdut o vols tornar-la a escoltar aquí pots recuperar el programa:

    Mari Pepa (la revoltosa) és una bella i capriciosa noia que té esvalotats a tots els homes del veïnatge, el que amoïna les veïnes i provoca la gelosia de Felipe. El xicot presumeix de ser l’únic que resisteix davant l’encís de Mari Pepa, però la realitat és que està completament enamorat d’ella. Per altra banda, Mari Pepa sent gelosia quan veu a Felipe amb dues noies, i encara que tots dos estan enamorats l’un de l’altre, simulen un menyspreu que no senten.

    Un dia, tots els veïns se’n van a la revetlla, quedant-se sols Mari Pepa i Felipe, que no triguen a barallar-se, tot i que finalment reconeixen el seu mutu amor.

    Les veïnes, fartes del comportament dels seus marits cap a Mari Pepa, decideixen escarmentar-los. Els fan creure que Mari Pepa els ha citat. Cadascun vol quedar-se sol per acudir a la cita, però no ho aconsegueixen. Finalment, després de descobrir-se l’engany, Felipe confessa el seu amor davant tot el veïnat i Mari Pepa es llança definitivament als seus braços.

    FES UN COMENTARI

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.