Avui dijous a la nit estrenem BCN CONNECTION a La Marina FM!

    Xavi BCN i Fernando D.C. presenten el programa mes dinàmic, canyer i divertit del moment… BCN CONNECTION amb les millors novetats del moment hard!

    Avui dijous 22 gener a partir de les 21:30 estrenarem l’emissió a través de la FM de BCN CONNECTION amb un primer programa de vertigen, en el qual l’única consigna serà fer-vos gaudir amb la millor música hard del panorama actual, associada sempre de la diversió radiofònica més boja. És una cita molt important, el suport de tots vosaltres serà vital perquè junts seguim creixent alhora que promovent el nostre estil preferit.

    Arriba l’hora de tornar a escoltar a Barcelona per FM la música que més estimem i defensem, esperem seguir creixent per a cada dia arribar a més gent, la nostra cultura és única, sense vosaltres no som res, CONNECTERS us esperem a tots, endolla’t i aguanta!!!

    BCN CONNECTION és un programa en què podràs escoltar la millor música màquina i UK Hardcore tant actual com remember i de la manera més divertida i dinàmica. No t’ho perdis!

    I RECORDEU QUE AVUI HI HAURÀ SORTEIG D’UN TATUATGE CORTESIA DE DINASTY TATTOO

    Uneix-te al grup de Facebook del programa per participar en directe i estar en contacte en tot moment: https://www.facebook.com/groups/bcnconnection/

    Podràs escoltar-los en directe cada dijous de 21h30 a 23h a La Marina FM (Barcelona 102.5FM) i a través del nostre web www.lamarina.cat/endirecte!

    FES UN COMENTARI

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.