Els aturats es mostren pessimistes sobre la recuperació de l’ocupació

PORTES OBERTES | Joan Mestres i Hugo Ramírez, representants de l’assemblea d’aturats de La Marina es van mostrar crítics respecte a la recuperació de l’ocupació al districte, i a Catalunya en general. Mestres assegurava que “L’ocupació que es crea és molt precària, gairebé microjobs, però amb unes hores extres no remunerades que s’allarguen hores i hores”. L’assemblea d’aturats de la Marina va néixer fa dos anys al districte per donar una sortida a tots aquells aturats que vulguin tenir un espai per debatre les seves preocupacions i intercanviar experiències. L’assemblea d’aturats es reuneix cada dimarts a les 10:30 del matí a la Casa del Rellotge.

Durant el programa també vam comptar amb la presència de l’Ivan Ruiz, de l’associació de comerciants de La Marina, que va explicar la iniciativa desenvolupada els darrers mesos per oferir descomptes als aturats del barri. “Els comerços amb una adhesiu taronja a la porta ofereixen descomptes als aturats si ensenyen el seu carnet”.

El Portes Obertes també va servir per debatre les expectatives laborals que ha generat la notícia de la construcció de la pista d’esquí coberta de la Zona Franca.

 

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.