La temporada definitiva

    La col·laboradora més veterana saluda als oients, i els emplaça a tots a seguir la nova temporada
    La Sílvia Depares anima als oients a seguir la nova temporada

    No hi ha dos sense tres. No Som Sants torna a obrir les portes de casa seva per oferir-vos el bo i millor de les ones radiofòniques. Una nova temporada que ja té data d’estrena i que comptarà amb moltes novetats.

    En aquests moments, l’equip del programa, que enguany afronta la seva tercera temporada, està treballant per a que el proper dijous tot estigui a punt. En efecte,  un dels grans canvis serà l’horari. Ens traslladem als vespres dels dijous per tal de poder satisfer a tots aquells que durant el cap de setmana no ens podien escoltar. A partir d’ara, i des del proper 18 de setembre No Som Sants irradiarà des de les vuit de la tarda fins a dos quarts de deu.

    Moltes preguntes queden a l’aire. La continuïtat del presentador del programa, dels col·laboradors, els continguts, la imatge, i moltes més qüestions que resoldrem aquest proper dijous. De moment només us podem avançar que la Sílvia Hernàndez Depares serà una vegada més l’encarregada de les Curiositats. S’haurà convertit en l’última i l’única supervivent del programa?

    Una vegada més, us emplacem a escoltar-nos aquest proper dijous. Com sempre a la Marina FM!

    No us ho perdeu #Nosomsanter@s!!!!

    FES UN COMENTARI

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.