La nova tendència: Shoefie

    En la darrera secció de OMG!, l’Abril Sànchez i la Sandra Funes, ens van parlar de la que és la nova tendència a la xarxa: Shoefie.

    Desprès de les conegudes “selfies”, que consisteixen en fer-se una fotografia amb la càmera davantera del mòbil, posant un somriure envejós per als espectadors, davant una platja paradisíaca, (que en realitat sabem que és a la Costa Brava amb un munt de filtres addicionals) o ensenyant que prenem un còctel o un mojito en un lloc cool de Barcelona, i on tots nosaltres, famosos de la premsa rosa, alts càrrecs del govern, prínceps, actors i en definitiva, habitants de la Terra vam caure ja fa un parell d’anys i fins al dia d’avui, ara arriba la nova tendència en la qual canviem la nostra preciosa cara per els PEUS.

    Aquest fenomen viral ha comportat fins i tot entrades a diferents blogs explicant com ha de ser una bona SHOEFIE, amb consells i idees.

    Consells imprescindibles:

    – Unes bones sabates, originals, que la gent pensi: on les haurà comprat?
    – Un terra bonic, estrafolari, fora del normal, que sembli antic, o molt modern.

    Recupera la secció, on també van entrevistar a una noia que té un canal de moda a Youtube o van comentar notícies curioses que han passat pel món.

    FES UN COMENTARI

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.