Dimecres al Portes Obertes entrevistem a Carina Mejías de C’s

 

[alert color=”5AC949″]Dimecres 10 de setembre a les 19h entrevistarem al programa Portes Obertes la diputada del Parlament Carina Mejías (Ciutadans) candidata a l’alcaldia de Barcelona.[/alert]

 

Qui és Carina Mejías?

Llicenciada en dret per la Universitat de Barcelona i màster en estudis humanístics i socials per la Universitat Abat Oliba. Actualment elabora la tesi doctoral. Ha cursat un postgrau en dret de fundacions a la Universitat Internacional de Catalunya. L’any 2011 va cursar un postgrau d’especialització en dret concursal a la Universitat de Vic.

Ha exercit dotze anys com a procuradora dels tribunals a Barcelona i dos anys com a advocada de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona, en l’especialitat de dret civil. Ha treballat com a consultora en implantació de polítiques públiques i assessoria jurídica d’empreses. L’any 2012 va ser nomenada jutgessa substituta per l’Audiència Provincial de Girona.

És membre de l’Il·lustre Col·legi de Procuradors dels Tribunals de Barcelona i membre de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.