L’amor, la moda i les curiositats del Segle XXI

    Nou programa de No Som Sants centrat en la modernitat. Viure en el segle XXI té molts avantatges, però també forces obstacles. I així ho han fet palès els nostres col·laboradors en cada un dels seus àmbits. I doncs, la Silvia Hernàndez Depares ens ha explicat que la publicitat i el màrqueting viuen focalitzats a les xarxes socials. També ens ha proposat algunes innovacions decoratives per a les nostres llars, i ha convidat al programa a la Ines Dias.

    Guillem Estadella s'aixeca de la cadira per clamar a favor de l'amor, més enllà de les xarxes socials.
    Guillem Estadella s’aixeca de la cadira per clamar a favor de l’amor, més enllà de les xarxes socials.

    Malgrat l’absència del David Martinez, que sembla seguir l’estela de la Cristina Suàrez, hem parlat de cinema. El “selfie” de la showman Elen DeGeneres ha centrat l’actualitat cinematogràfica, alhora que hem convingut que Oh Boy és la millor proposta de la cartellera d’aquesta setmana. Per la seva banda, el Guillem Estadella ens ha parlat d’amor. Arran d’una conversa nét-àvia, el jove intrèpid ha fet una fèrria defensa de l’amor de contacte. És a dir, del coqueteig en directe, sense xarxes socials pel mig. A més a més, ha estrenat el top de les preguntes de Yahoo respuestas. No us ho perdeu!

    I com sempre la Lara Barrera, des de Londres i sense horari fix, ha intervingut en el programa per convertir-se en la femme fatale d’ensomni del Guillem Estadella i en la millor comentarista del programa. Com a curiositat de la “City” ens ha descobert que la capital britànica també compte amb una xarxa de canals. De fet, afirma que hi ha una part de la ciutat que es coneguda com la petita Venècia.

    I hem acabat estrenant secció i col·laboradora. Uns marxes i d’altres arriben. El Sergi Pàez, el nostre sèriefil preferit, ens deixa temporalment per afrontar noves oportunitats professionals. I des de No Som Sants no tant sols aprofitem per desitjar-li tota la sort del món, sinó per recordar-li que aquesta és casa seva. I entretant, arriba a l’estudi la Sigrid Rubio. Una nova veu que arriba trepitjant fort, i que en aquesta ocasió ens enlluerna amb les bloggers de moda imprescindibles.

    En definitiva, dues hores de programa que sens dubte us arrancaran més d’un somriure! Un No Som Sants que ja podeu tornar a escoltar!!!

    FES UN COMENTARI

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.