Qui programa passa, temporada empeny!

    Tercer programa de la segona temporada de No Som Sants. Una vegada més  els col·laboradors més atrevits del panorama radiofònic ens van entretenir el matí del dissabte.

    Moments quotidians de la vida londinenca
    Moments quotidians de la vida londinenca

    doncs, a Sants-Montjuïc som fans dels #dissabtesderàdio. Dues hores en rigorós directe, on la Sílvia Hernàndez Depares ens va descobrir quines han estat les paraules, els fets i els personatges més buscats a Google durant el 2011, el 2012 i també al 2013. Hi serà Belen Esteban entre ells? També ens va captivar amb un nou invent!

    Per la seva banda, el Sergí Pàez va arribar més optimista que mai. Potser perquè ja tenim nou tràiler de la quarta temporada de Game of Thrones, o simplement perquè ja es troba totalment integrat a l’equip. El fet és que va fer una molt bona crítica de la darrera temporada de Sherlock, i també ens va convidar a debatre sobre pirateria i la mort d’un personatge emblemàtic dels Simpson.

    Noticies curioses, també d’absurdes, tota l’actualitat cinematogràfica, i tota la informació de la cartellera del cap de setmana, van ser la resta de plats forts del programa.

    Des de Londres, i amb molt d’amor, la Lara Barrera i dues amigues barcelonines van fer l’impossible per connectar en directe amb el programa, i poder així explicar-nos la seva experiència. Si voleu saber si ho van aconseguir només heu de tornar a escoltar el programa!!

    FES UN COMENTARI

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.