Segona concentració de veïns per un transport digne

NATÀLIA MORALES VALENTÍ|

Aquesta setmana, els veïns de La Marina han tornat a reunir-se al Passeig de la Zona Franca de nou per protestar contra l’actual sistema de transports públics.

Encara que plovia i el temps no acompanyava, ahir al vespre els veïns del barri de La Marina van surtir al carrer de nou per demanar una bona xarxa de busos i reclamar la esperada L9 de metro. Dirigits pels indignats de la Zona Franca,  els veïns, sota els seus paraigües i cridant “Transport digne, per La Marina”, van tallar el tràfic al Passeig durant uns vint minuts.

Com que la convocatòria passada va tenir resó a la ciutat comtal, periodistes de Barcelona TV van acudir a la concentració per veure com es desenvolupava l’acte i poder parlar amb alguns dels indignats, com l’Esther, membre de l’Assemblea, qui molt educament va explicar  quin era el problema pel qual es manifestaven: la precarietat dels transports públics al barri de la Marina.

Fills, pares, mares, avis i àvies, tots van formar part ahir de la concentració. El número de participants va superar al de la convocatoria passada, fet que ens demostra que el barri s’està aixecant i està lluitant pel que li pertany.

Sembla ser que les concentracions duraran bastant temps, els veïns no es donen per vençuts. Dimecres que ve, l’Assemblea de La Marina ha tornat a convocar a tot al barri per reclamar i aconseguir, tots junts allò que,  com la resta de ciutadans de la ciutat,  mereixem: transports públics de qualitat.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.