El regidor denuncia destrosses de 20.000€ durant l’última manifestació per Can Vies al Portes Obertes

MIQUEL VERA | El regidor del districte, Jordi Martí, aprofita l’entrevista del Portes Obertes d’aquest dimecres per denunciar de forma “contundent” les persones que han tingut comportaments que qualifica de “salvatges i propis de delinqüents” que estan destrossant mobiliari urbà, i el que és pitjor;  violentant patrimoni de tots, com és la seu del districte. El regidor ha recordat que fins ara s’havien llençat ous i pintura, però mai s’havien trencat uns vitralls noucentistes que son una joia del barri i de la ciutat. Vitralls que van resistir la guerra civil, però que no han aconseguit resistir l’atac d’uns brètols els han destruït indicava Martí.

El regidor ha aprofitat el programa per avançar la quantia de les destrosses, que ascendeixen a 20.000 euros, i per anunciar que des del districte s’ha presentat una denuncia als mossos d’esquadra per trobar els culpables i esclarir els fets.

Respecte el tema de Can Vies, els regidor ha recordat que hi ha una resolució del tribunal suprem que tanca el procés i que s’haurà d’executar. Tot i això, Martí ha indicat que ell és el primer interessat en que aquesta situació no es torni insostenible. Les darreres setmanes, l’equip de govern del districte, i en especial, el regidor, han estat el blanc d’insults i amenaces.

Jordi Martí ha declarat que des del districte s’està treballant per permetre que les activitats que es fan a can vies, trobin un nou espai fins i tot s’intentarà allargar el marge fins el tancament.

Aquest ha estat un dels molts temes dels quals ha parlat el regidor, que també ha comentat les diferents obres encetades al districte, sobre habitatge social, la superilla de Hostafrancs i la nova xarxa d’autobusos entre d’altres.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.