La Marina FM parla amb el fundador del Circ Històric Raluy

    Josep Vicens

    Divendres 19 de gener, els companys del programa “Arrels” de La Marina FM (102.5) van entrevistar el fundador del Circ Històric Raluy, Carlos Raluy.

    Raluy explica que el circ va néixer gràcies als seus pares. El seu pare, Lluís Raluy, era esportista d’acrobàcies aficionat i, gràcies al contacte que tenia amb la gent del London Bar, al carrer Nou de La Rambla, va aconseguir formar part de l’espectacle d’un circ.

    Al cap dels anys, Carlos Raluy i el seu germà es van proposar crear un nou circ que no fos com els que hi havia en aquell moment, “moderns”, sinó un que recordés als circs antics. Aquest és un dels trets que diferencia el circ de la resta dels altres. “El públic surt dient que han tornat al passat, que han fet un viatge en el temps”, comentava el fundador del circ. A més, Raluy afegia que una de les parts preferides dels espectadors és el final, una de les que més recorda als circs d’altres temps.

    L’espectacle ara troba al Passeig de Colom, 8, al final de la Via Laietana, i estarà a la ciutat de Barcelona fins al 18 de febrer de 2018.

    Josep Vicens

    FES UN COMENTARI

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.