Concloses les obres de la Plaça del mig a Can Clos

La Regidora Laura Pérez va fer una visita per parlar amb els veïns del barri

Vista de la Plaça del Mig a Can Clos, amb la regidora Laura Pérez, la Consellera Esther Pérez, tècnics i veïns. Foto: Rafel Vidal

Alba Dominguez// La regidora Laura Pérez, acompanyada de la Consellera Esther Pérez i altres tècnics del municipi van fer aquesta tarda una visita al Polvorí i Can Clos per veure a peu de carrer les obres que s’estan duent a terme en aquest dos barris. La Plaça del mig a Can Clos, que ja està conclosa, i la instal·lació dels nous ascensors i la reurbanització dels carrers Fortuna i Segura, encara en marxa, al Polvorí. De la trobada van participar els membres de totes dues associacions veïnals, que van fer valoracions positives de les distintes actuacions municipals.

 

La regidora Laura Pérez i la presidenta de l’Associació de veïns de Can Clos, Rosalia Fernández, durant la visita.

La Regidora Laura Pérez, ha declarat a La Marina que l’objectiu de la visita al Polvorí és explicar in situ els projectes als veïns, perquè qualsevol problema que es plantegi sigui incorporat a la proposta que el municipi ja té avançada.

Per altre banda, l’última obra que s’ha realitzat a Can Clos és la re-urbanització de la plaça del Mig,  fa un mes i mig. Unes filtracions d’aigua que es colaven al Pàrquing que està just a sota van convertir la seva reforma en una necessitat urgent. Ja està acabada i els veïns diuen estar-ne satisfets. S’ha solucionat el problema de les filtracions i, a més, ara la Plaça té un enllumenat amb condicions i amb plantes, però sense els arbres que els hi tapaven la vista.

La nota discordant amb aquesta conformitat veïnal va ser a causa del paviment que han utilitzat per construir el sol de Plaça. La  Rosalía Fernández, presidenta de l’Associació de Can Clos des de fa tres anys i mig, el considera inadequat. La plaça del Mig està destinada especialment pels més petits i creu que amb un terra tan dur és més fàcil que es puguin fer mal. “Es va parlar amb l’Ajuntament des de l’Associació i també amb l’empresa que estava posant el terra, però no van fer cas. És una pena perquè eren a temps de canviar-ho i van seguint endavant”, expressa la Rosalia.

Els veïns parlant amb la Regidora Laura Pérez.

L’Ajuntament de Barcelona ha invertit mig milió d’euros en la reconstrucció de la plaça del Mig, i a més, ha fet millores al pàrquing de sota perquè tenia problemes estructurals. L’obra es tracta d’un compromís entre el Patronat de l’Habitatge i el districte.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.