Això és la Marina

Esther Pardo
Esther Pardo és Naturòpata i escriptora

I avui que em tocaria parlar de les coses de la vida natural, m’ho he repensat i com que la Mare Naturalesa pot esperar, crec que haig de posar la meva petita aportació a l’aniversari d’Aquesta revista nostra. Doncs ja hem fet 250 Marines!. I semblava impossible, en realitat ha anat treien al cap cada mes, sense fer massa soroll i ara ja és adulta, més que adulta ,És GRAN!!

I es diu, “La Marina”, que quan va sortir la primera, aquest barri de barris que te tants noms, n’hi deien la Zona Franca!! Ja fa temps que ens van posar a tots en el sac d’aquest nom, que només és el d’un passeig. D’altres en deien Can Tunis, també a tot el territori. Però nosaltres som Mariners, també una mica gràcies a aquesta revista que el du a la capçalera i que ara tens entre les mans . Encara que no tenim la platja ni podem pescar, amb el nom de La Marina, guardem el record als nostres avantpassats, ja des de fa més de 2.000 anys.

Heu pensat que La Marina que és una revista mensual, feta amb paper de diari, serveix de nexe d’unió entre nostres barris. Com el mar serveix de nexe d’unió entre pobles que poden compartir, acollir, enriquir tots els que s’acosten a ell. Només heu d’agafar qualsevol número i allà hi veureu noticies de tot arreu, coses de veïns i veïnes, reclamacions a l’administració, reconeixements als que ens ajuden, informació que pugueu necessitar. Fins i tot algun acudit o una mica de poesia.

Per acabar, vull agrair a tots els companys que han participat temps enrere i als que actualment participen en que La Marina pugui continuar sortint; la seva feina, la seva dedicació totalment voluntària; el treball en precari que estem fent, amb recursos per sota mínims, perquè creiem que aquesta revista ha de continuar sortint malgrat tot. La recompensa la trobem quan veiem que un cop distribuïda, desapareix dels llocs on la deixem molt ràpidament. Això vol dir que us agrada…….

Gràcies per llegir-nos!

 

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.