L’educació, la millor herència per als nostres fills.

maria santiagoIMG-20160223-WA0000
María Santiago, Mare de Família i Presidenta del AMPA de l’escola Enric Granados

Quan em vaig veure obligada en la difícil tasca d’escollir escola per el meu fill, amb la dificultat de que tot just acabava d’arribar al barri de la Marina, anava mes perduda que un peix en un desert i el cert és que estava morta de por amb la responsabilitat del futur del meu fill a les meves mans, escolliria be?. Vaig començar amb l’àrdua tasca de recerca d’escola, tenia molt clara una premissa i és que no volia perdre gaire temps en desplaçaments, tot i així vaig sucumbir i vaig voltar per molts barris de Barcelona i l’Hospitalet buscant l’escola perfecte.

De les nou escoles que em corresponien al meu barri en sentia de tots colors, i jo cada vegada ho veia mes negre i complicat, finalment un dia sense pensar-m’ho gaire mes vaig decidir que em quedava al barri a una de les set escoles públiques; que perquè? En primer lloc perquè penso que és un dret que tothom hauria de tenir, l’accés a l’ensenyament gratuït i que això no vol dir que no sigui de qualitat, un bon estudiant ho serà, pagant o no. Perquè em vaig quedar a una escola del nostre barri? perquè en qüestions d’instal·lacions no tenen res a envejar a cap altre de Barcelona, n’hi ha amb vistes a la ciutat, en plena natura, escoles amb quasi una atenció personalitzada perquè son com una família, on a demés dels temaris del llibres, conviuen amb nens d’altres països i altres cultures i això, diguin el que diguin és enriquidor i és coneixement.

Perquè al final, a la porta de les escoles es crea amb altres mares i pares una xarxa humana que acabarà essent pràcticament una part de la família on en molt casos poder trobar suport i ajut.

Crec fermament en l’escola pública i de qualitat, és per això que vaig prendre la meva decisió. Al nostre barri tenim una bona oferta d’aquestes escoles públiques no les menystinguem, tenen uns bon docents amb els pocs recursos que els deixen.

Vaig prendre una bona decisió. Sempre he pensat que l’educació es la millor herència que podem deixar als nostres fills. El temps ho dirà.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.