Irregularitats al Concurs de Carrosses

abdó ok
Abdó Florencio, veí de Plus Ultra

Com a participant en la rua del carnaval de La Marina m’és obligat informar dels fets ocorreguts el passat 6 de febrer amb motiu del “concurs a la carrossa millor guarnida” organitzat per la Unió d’Entitats (UE) d’aquest barri.

Doncs bé, dit concurs ha estat del tot irregular, i no poso la paraula “presumpte” al davant, perquè no ho és, sinó clara i senzillament irregular. M’explicaré: l’esmentat concurs es troba regulat per unes bases publicades a la web de l’Ajuntament de Barcelona (http://eldigital.barcelona.cat) i conegudes sobradament per l’organització. Remarcar literalment diuen: “el jurat estarà present a la sortida de les carrosses, i atorgarà, indiferentment del tipus de vehicle utilitzat (camió, furgoneta, cotxe amb remolc, etc…) el premi a la millor carrossa guarnida.”

No obstant això, i després de reiterades peticions de transparència cap a la UE, es va tenir accés a les puntuacions del jurat. La sorpresa fou que no s’havien tingut en compte ni valorat 7 de les 17 carrosses participants al concurs, coincidint que aquestes 7 carrosses no duien com a vehicle un camió.

Com afegitó de l’anterior, diversos membres del jurat han fet saber que les ordres que reberen de la mateixa UE fou que no es valoressin les carrosses que no incloïen un camió com a vehicle utilitzat. Carrosses, d’altra banda, amb idèntics drets que la resta d’acord amb les bases.

Cal preguntar-se: una UE i un jurat que no coneixen unes bases fetes per ells i que durant els darrers 3 anys han estat iguals? Una UE que exposada la situació, reconeix verbalment l’error però no l’esmena? Cal recordar que els premis en metàl·lic atorgats surten de fons públics pagats per tots i que calen unes mínimes garanties del seu correcte destí?

Està, doncs, més que justificada la meva petició de nul·litat del concurs a la carrossa millor guarnida. Tot i ser un “carnaval de barri” cal fer les coses bé, ja se sap allò de que “la feina mal feta no té futur”.

5 COMENTARIS

  1. Entenc i respecto totalment les opinions de tothom, i es totalment llogic que es reivindiquin els drets i les normes establertes, pero també em sembla de tenir una vida molt poc entretinguda el tenir que estar fixant-se en coses com aquesta.Dubto molt que, coneixent les normes del concurs els jutges i la UE decideixin fer el que els hi doni la gana, que es en definitiva, del que se’ls esta acusant.
    La feina feta mai te futur, pero la gent que fica els nasos on no els hi toca tampoc el tenen.

    • Una mica de respecte per les opinions i manifestacions publicades emparades per la llibertat d’expressió, no fos cas que l’avorrida fossis tu bonica. Abans d’escriure res, assegura’t de no fer faltes d’ortografia 😉

    • Una mica de respecte per les opinions i manifestacions emparades per la llibertat d’expressió, no fos cas que l’avorrida fossis tu bonica, que no dius ni el teu nom. Un consell, abans d’escriure res, assegura’t de no fer faltes d’ortografia 😉

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.