Renova el teu armari

Del dilluns 2 de novembre al dissabte 28, a diversos punts de la ciutat, es reactivarà la xarxa d’intercanvi de roba de la 7a edició del  “Renova la teva roba”, una iniciativa per fomentar el consum conscient i la prevenció de residus promoguda per entitats, associacions i equipaments municipals de la ciutat amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona.

Els intercanvis ens permeten reutilitzar, compartir i consumir de forma responsable. Perquè, consumir més no equival a viure millor, i allò que per una persona pot ser un residu per a altres pot ser una oportunitat.

Els participants han de dur la seva roba a un dels 39 punts d’in­tercanvi distribuïts per tot Barcelona, on la bescanviaran per “re­noves” que després podran intercanviar de nou per la roba que desitgin en qualsevol punt de la xarxa.

La roba ha d’estar neta, sense forats ni descosits ni taques. Es podran portar com a màxim 15 peces. Només s’acceptarà roba de vestir. No s’agafaran ni sabates ni roba interior ni de la llar.

Cadascun dels punts d’intercanvi compten amb uns dies específics de recollida i d’intercanvi. Alhora, en alguns punts de la xarxa se celebraran tallers, xerrades i espectacles sobre con­sum responsable, prevenció de residus, o creativitat, entre altres.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.