Obert el procés participatiu per implantar la quarta fase de la nova xarxa de bus

Ja s’ha iniciat un nou procés participatiu amb entitats i ciutadans per tal de decidir, conjuntament amb els veïns i els districtes, com s’ha de dur a terme la implantació de les 3 línies programades en la quarta fase del desplegament.

El procés participatiu tindrà una durada de 3 mesos i les accions previstes inclouen reunions de la comissió de seguiment de la nova xarxa de bus i del grup de treball de transport públic del Pacte per la mobilitat, i una enquesta, entre els usuaris, de les línies que s’han de substituir per detectar les millores que cal fer en el servei quan es despleguin les línies noves.

A més, es durà a terme una campanya informativa específica sobre el desplegament de la quarta fase de la nova xarxa de bus, que consistirà ainstal·lar espais d’informació als principals equipaments situats al llarg dels itineraris de les futures línies. També s’organitzaran sessions territorialitzades amb els principals agents socials de cada districte o barri afectat, obertes a tot el veïnat.

Noves línies de bus

Es preveu que les 3 línies noves assoleixin els 40.000 passatgers els dies feiners. D’aquesta manera, la nova xarxa de bus podria arribar a les 260.000 validacions diàries i a transportar el 42% del total de passatgers dels autobusos de Barcelona.

Pel que fa als trajectes, s’obriran 1 eix horitzontal i 2 de verticals. D’una banda, l’H4 unirà la Zona Universitària i el Bon Pastor, la V11 es mourà entre l’Estació Marítima (WTC) i la Bonanova i la V13 unirà el Pla de Palau i l’Avinguda del Tibidabo.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.