La fàbrica Nissan de la Zona Franca contractarà gairebé 700 treballadors

MIQUEL VERA | Segons s’ha donat a conèixer fa unes hores, la fàbrica Nissan situada a la Zona Franca ampliarà la seva plantilla pròximament, amb la contractació de 686 persones. Els nous treballadors cobriran un nou torn de treball als caps de setmana i un altre a les nits a la planta de la Zona Franca.

Així, la multinacional japonesa intentarà fer front a un increment en la demanda del cotxe Nissan Pulsar i la furgoneta NV200. Les contractacions es començaran a signar a mitjans d’ octubre. Després, els nous treballadors rebran formació durant dos mesos. La creació d’aquest torn suposa una fita històrica per a la planta de Barcelona , ja que és la primera vegada en els seus més de 30 anys d’història que es crea un torn de cap de setmana .

“El funcionament de la planta de Barcelona les 24 hores els set dies de la setmana és un fet històric que hem aconseguit gràcies a la competitivitat i la flexibilitat que, juntament amb la innovació i el talent, garanteixen el creixement sostenible de les nostres operacions industrials “, ha assegurat el conseller director general i vicepresident de les Operacions Industrials de Nissan a Espanya, Frank Torres. “Sens dubte, els actuals nivells de competitivitat de la planta de Barcelona han estat claus per atraure l’ adjudicació de nous vehicles i les inversions i els volums de producció que comporten ” , ha conclòs Torres.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.