Inaugurat el Jardí Vertical de l’escola Especial Nostra Sra de Montserrat

Aquest migdia sobre les 12.00 ha estat inaugurat el Jardí Vertical de l’Escola Especial Nostra Senyora de Montserrat, un espai cedit per l’Ajuntament de Barcelona amb col•laboració de la Fundació La Caixa. El jardí forma part d’un projecte de reforma per de millorar les condicions de l’espai.

El claustre i l’AMPA han organitzat en aquest temps diverses iniciatives, com una rifa, la festa de la Castanyada, venda de samarretes i de bosses d’escola, de nadales i de productes artesanals fets per l’alumnes. Anb totes aquestes accions han aconseguit una sèrie de millores com la instal·lació de canaleres pel correcte drenatge de l’aigua de la pluja, reforma a la terrassa de primària, la construcció d’una taula de ping-pong i d’una taula amb bancs.

El centre però encara té una sèrie de problemes a resoldre com arreglar la tanca de xiprers i la que limita amb els edificis dels veïns, aplanar i omplir de sorra el terra del pati i instal•lar material esportiu, d’una font d’aigua i d’un parc per als més petits. 

 

 

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.