Snow World s’explica: la pista no afectarà l’IES Mare de Déu de la Mercè

MIQUEL VERA | L’equip tècnic de Snow World Barcelonas’ha posat en contacte amb el Diari La Marina per esclarir una informació publicada en diaris nacionals com La Vanguardia, i de la que s’ha fet ressò aquest mitjà en un article publicat en l’edició d’aquest mes de desembre titulat “Pista d’esquí: Últim intent?”. La companyia holandesa vol matisar el que es diu respecte a l’impacte que tindrà el projecte de la pista d’esquí coberta de Snow World sobre l’IES-SEP Mare de Déu de la Mercè:

Tant la modificació puntual del pla general metropolità (MPGM) com el projecte de modificació urbana (PMU) del sector específic, sector 14, exposat al públic respectivament a l’abril i al setembre, indiquen que l’edifici de l’institut de la Mercè queda completament intacte. Els seus camps esportius, actualment situat al costat oest, es traslladen fins al costat est, on actualment hi ha una nau del CZF , que aquesta utilitzant el banc dels aliments.

En aquest moment l’Ajuntament esta cercant amb una ubicació nova per a aquest magatzemel amb el Banc dels Aliments. Però tot i això Snow World s’ha declarat disposat d’ubicar el magatzem dins del complex d’esports que està impulsant, si això facilita el procés. Mai s’hauria d’interrompre l’activitat del Banc dels Aliments per a la construcció del centre d’esports d’hivern. La parcel·la que ocuparia aquest centre arribaria des d’on actualment hi ha contenidors fins a 20 metres de la façana oest de l’Institut de la Mercè.

Pel que fa a l’Institut de la Mercè, on també es fa formació d’educació física , Snow World està encantat amb la proximitat d’aquest cultiu de gent entregada a l’esport i espera que uns quants d’ells, després d’haver fet les seves pràctiques amb nosaltres, podran trobar treball allà com a monitors al gimnàs o a les pistes de neu i gel.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.