La Granja Elena rep el premi al millor restaurant de Barcelona per la qualitat gastronòmica i la seva connexió amb el barri

El dijous 02 de desembre l’entitat Barcelona Comerç ha celebrat la XVII edició dels Premis Barcelona Comerç on han reconegut establiments i persones compromeses amb el comerç de proximitat, la innovació, l’excel·lència i la professionalitat.

La Granja Elena va ser guardonada amb el premi al millor restaurant de la ciutat.  “Per haver convertit un negoci familiar en un destí de peregrinació gastronòmica, a partir d’una cuina engrescadora i per no perdre mai la connexió amb el barri”, valorava l’entitat.

I és que el restaurant s’ha convertit en una insígnia del barri. Un negoci familiar que va iniciar amb el seu pare i que ara dirigeixen els tres germans, capitanejats per  Borja Sierra. Es mostren orgullosos de la connexió barri- restaurant que han aconseguit generar on els veïns i veïnes no són exclusivament clients sinó també amics i amigues. El tracte proper i la qualitat dels seus menjars ha posicionat la Granja Elena com el millor restaurant de la ciutat. Un premi merescut, i treballat des de les arrels familiars.

Per la seva banda, Borja Sierra, feia ressò i agraïa el premi a través de xarxes socials: “Moltes gràcies als nostres pares per posar els fonaments de quelcom que ja és la vida de milers de persones. Només podem agrair a tots els nostres clients que vulguin compartir una mica d’ells amb la nostra família”.

També es van entregar premis a la millor botiga per Brunells 1852, al millor producte  per la Pastisseria de Barcelona, al millor artesà per Baluard o al comerç històric Impremta Baltasar 1861, entre molts altres.

La Granja Elena és un restaurant exemple de què una feina realitzada amb estima, qualitat, professionalitat  i fidel a la filosofia de mantenir l’alta cuina en un context de barri és sempre sinònim d’excel·lència.  

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.