Arriba La Marina Tapea

Associació de Comerciants de la Marina//

L’Associació de Comerciants de la Marina feia temps que teníem la inquietud, dintre d’un projecte d’expansió comercial, de fer l’activitat

gastronòmica de la RUTA DE LA TAPA. Així neix l’ aventura “LA MARINA TAPEA”. Amb l’ajut de Barcelona Activa , ens hem posat en marxa i hem organitzat aquest interessant esdeveniment que durant set divendres, entre els mesos de novembre a desembre, tots i totes podrem gaudir i descobrir les originals tapes que els establiments col·laboradors ens tenen preparats, per tan sols 1,95 € TAPA + BEGUDA (canya de cervesa, copa de vi o refresc).

Són establiments situats a tota la Marina, la Marina del Prat Vermell i la Marina de Port. Una ruta que convida a descobrir vells i nous establiments i alhora passejar pels nostres barris.

L’Associació de Comerciants, amb els suport de l’Ajuntament, apropa a tots els veïns i veïnes una oferta gastronòmica de gran varietat.

Establiments cèntrics i altres no tan coneguts que ens sorprendran amb les seves creacions especialment fetes per a aquesta RUTA. Cuina

tradicional, exòtica, popular mediterrània i sobretot de qualitat. Recordeu del 7 de Novembre al 19 de Desembre LA MARINA TAPEA.

tapasACLMv3_A3_1 (3) la marina tapea mapa

1 COMENTARI

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.