El carril bici entre Cerdà i Espanya haurà d’esperar al desembre

El carril bici que connecta la plaça Cerdà amb Espanya està, actualment, al nivell de la vorera, fet que suposa un problema per als vianants i usuaris de terrasses. (Ajuntament de Barcelona).

Les obres per la construcció d’aquesta nova infraestructura, que en teoria havien de començar el mes de setembre, començaran el desembre per les complicacions tècniques. Així ho va expressar el regidor del Districte de Sants-Montjuïc, Marc Serra, a la darrera Audiència Pública. Malgrat tot, assegura que ja s’han solucionat les dificultats.

La complexitat que suposava traslladar al nivell de la calçada el carril bici que ara està a la vorera ha estat el motiu de l’endarreriment. Els tècnics i tècniques responsables de dissenyar la nova via s’han trobat amb la dificultat d’encaixar-lo entre el gran nombre d’encreuaments viaris i semàfors que hi ha a la Gran Via.

El nou carril bici té previsió que es finalitzi durant el 2023, i tindrà dos carrils unidireccionals, un per cada sentit. La nova infraestructura és una passa endavant tant pels vianants com pels ciclistes, perquè el fet de tenir un carril bici a la vorera suposava un conflicte i un perill pels veïns que hi passejaven i pel gran nombre de terrasses de bars i restaurants que hi ha en aquest tram.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.