Robatoris de catalitzadors de vehicles

Des del cos de Mossos d’Esquadra us informem de l’increment de robatoris/ furts arreu de l’Estat de catalitzadors de vehicles. Els catalitzadors contenen quantitats significatives de platí i això els dona un valor rellevant al mercat del reciclatge. La sostracció del catalitzador, tallar-lo i extreure’l pot causar nombrosos danys al vehicles.

Per aquest motiu, si sou víctimes del robatori/ furt de catalitzadors.

  • Aviseu immediatament la PG-ME al telèfon d’emergència 112 (gratuït) per explicar el cas. També teniu l’opció d’apropar-vos a una comissaria per rebre-hi atenció.
  • Presenteu la denúncia el més aviat possible tan bon punt tingueu coneixement dels fets, encara que penseu que s’ha pogut produir fa hores o dies.
  • Faciliteu el major nombre de dades del fet i del presumpte autor o autora, així com la direcció i el mitjà de fugida emprat (vehicle, a peu, etc.), en el cas que s’escaigui.
  • Sempre cal informar a la policia del fet, encara que aquest no s’hagi consumat. D’aquesta manera es poden evitar altres delictes.
  • Si en el moment del fet hi ha algun testimoni, cal que li demaneu un telèfon de contacte perquè la policia pugui localitzar-lo i ampliar les dades sobre el cas.

Amb l’objectiu de reduir el temps d’espera a les comissaries i de garantir les mesures de prevenció recomanades per les autoritats sanitàries, els Mossos d’Esquadra hem implementat el servei de cita prèvia opcional, https://mossos.gencat.cat/es/serveis_i_tramits/Cita_previa/, per denunciar determinats fets excepte les denúncies per violència domèstica, violència de gènere i per delictes contra la llibertat sexual s’us atendrà directament a comissaria

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.