Can Clos celebra el dia de la dona

L’Associació de Veïns de Can Clos, en col·laboració amb Podemos Barcelona, ha organitzat diferents activitats per reivindicar el Dia de la Dona Treballadora.

El dissabte, 5 de març, la jornada començava amb la construcció d’un mur fet de caixes i amb el símbol de la dona,  reivindicant els valors del feminisme, com son l’equitat, l’orgull de treballadores o la dignitat.

“Estem aquí per generar espais de dones, divertir-nos i compartir experiències significatives i en especial passar-ho bé entre nosaltres”, explica la Xènia Morgado, una de les impulsores de la jornada. El dia va seguir amb una sèrie d’activitats dirigides per les integrants de l’associació i una psicòloga especialitzada que feia costat al Punt d’Informació i Atenció a la Dona. 

A més, les dones del barri van participar en diferents tallers amb l’objectiu de trencar els estereotips i compartir l’imaginari feminista, així com assistir a les actuacions de diferents artistes. Durant aquest mes de març, diferents entitats i associacions del barri organitzaran tot un seguit d’activitats encaminades a celebrar el 8 de març i reivindicar la igualtat entre l’home i la dona.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.