L’escola Enric Granados obre les portes al Projecte Concilia

Espai de canguratge

El Projecte Concilia, que es va posar en marxa com a prova pilot l’octubre passat, continua a la Marina, aquest cop, de la mà de l’escola Enric Granados. Es tracta d’un servei de canguratge gratuït pels menors d’entre 3 i 12 anys dirigit per l’Ajuntament de Barcelona com a resposta a la situació de vulnerabilitat que viuen moltes famílies. 

La iniciativa, emmarcada dins del Pla de Xoc Social, s’estendrà aquest any per 19 barris i ampliarà el servei als infants d’entre 1 i 3 anys facilitant la conciliació de la vida laboral, familiar i personal de les famílies més necessitades. 

Una de les claus del seu èxit recau en la diversitat de l’ oferta d’activitats pedagògiques on, a més, es prioritza l’adaptació a totes les edats i necessitats educatives especials. 

Per tal de sol·licitar el servei, cal realitzar una inscripció prèvia com a família a través de la pàgina web per donar-se d’alta. Un cop s’emet la sol·licitud i s’aporta la informació necessària, el contacte i el seguiment posterior es durà a terme via correu electrònic, SMS o trucada telefònica. 

El Projecte Concilia, que va arribar a acollir més de 600 infants el 2020, confia a continuar augmentant la xifra fins als 900 menors així com el nombre d’educadors professionals.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.