La BNEW 2021 s’estrena per la porta gran

Marta Campos

Arrenca la segona edició de la BNEW (Barcelona New Economy Week), un esdeveniment híbrid organitzat pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB) amb l’objectiu de promoure la recuperació econòmica de la ciutat.

La inauguració ha iniciat a les deu del matí de la mà del delegat especial de l’Estat en el Consorci, Pere Navarro, qui ha afirmat que “La ciutat de Barcelona sempre ha tingut vocació de lideratge i innovació”.

Així mateix, s’ha comptat amb la presència de Blanca Sorigué, directora general del Consorci de la Zona Franca, Matilde Cunillera, delegada del Govern de Catalunya i Matilde Villarroya, secretaria d’economia del Departament d’Empresa i Treball.

Pel que fa a la representació institucional, ha estat present el primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni. Durant els dies següents, s’espera l’assistència de la vicepresidenta primera i ministra d’Assumptes Econòmics i Transformació Digital, Nadia Calviño i la ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez.

L’esdeveniment, que s’estendrà fins al 8 d’octubre, compta amb 12.000 empreses, 2.000 persones inscrites i la presència de 800 speakers, dels quals la meitat són dones. Tanmateix, aquest any, augmenten les hores de contingut i el nombre de temàtiques incloent nous àmbits com sostenibilitat, ciència, mobilitat, talent i ciutat.

Durant l’acte, s’ha destacat la importància de la col·laboració entre el sector públic i privat per afrontar futurs reptes així com per acomplir l’aspiració de convertir Barcelona en la capital mundial de la nova economia.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.