L’equip de “La Marina” a tope entre les festes del barri i el final de temproda de l’emissora

Aquest mes de juny ha estat especial pel barri, han tornat les seves festes! També ha estat especial per l’Associació de Mitjans de Comunicació Local (AMCL) que n’ha desplegat els recursos per poder ser-hi, informar i que no us perdissiu res de res d’un calendari ben atapeït.

I com a mostra un botó: en aquest número de La Marina teniu un recull sencer amb tot el que ha passat i una sel·lecció de fotografies de moltes de les activitats que s’han dut a terme, tot i aixó algunes se n’han quedat fora perquè n’hi havia un munt!

Però les que no trobeu al diari, les teniu a les nostres xarxes! Cada dia teníem un equip preparat per explicar-vos tot el que passava, i no només amb reportatges fotogràfics, sinó que al nostre Facebook, La Marina Cat, on també podeu trobar vídeos en directe de les activitats més destacades, com la carretillada dels diables, la visita al Graner i l’arribada de la Flama del Canigó, entre altres. Si us ho vau perdre, què espereu per veure-ho?

Ja hem repassat diari i xarxes, però la protagonista de debò ha estat La Marina FM. L’equip també ha estat molt enfeinat preparant diversos programas especials creats i produïts 100% per la casa.

El primer programa va ser ràdio en directe des del carrer, més concretament des de les paradetes a la Fira Marinera i de Pagessia, com a la Mostra Cultural. Des d’allà vam locutar, parlar i riure tot explicant les diferents activitats i tot el que va passar aquell dissabte i moltes entrevistes als participants. També amb mostres dels programes de La Marina FM, una retransmissió de futból i un veí espontani que amb la seva guitarra ens va crear un cançó dedicada.

L’altre programa, ja des de l’estudi, es va centrar en fer un recull de tot el cap de setmana i també a explicar el que passava la tarda de dimarts 22 amb l’inici del cicle Boombeta. Entrevistes en exclusiva i connexions en directe, tot entre l’estudi i El Graner.

Però no s’acaba aquí tot. Per La Marina FM el mes de juny també ha estat especial perquè ha pogut col·laborar en la campanya solidària de l’Associació de Veïns de Can Clos, “Un Cistell Ple d’Esperança”. Un equip de voluntaris de l’AMCL va donar un cop de mà en la feina que cada dimecres fan dones de l’Associació de veïns i veïnes de Can Clos per recollir i donar material infantil de tota mena, des de roba a joguines, a aquelles famílies que no s’ho poden permetre.

A més, des de La Marina FM vam organitzar un especial de ràdio des de la mateixa porta del magatzem de l’Associació de veïns i veïnes de Can Clos per fer visibles iniciatives solidàries tant importants per a tantes i tantes famílies. “Entendre i fer suport la gent en dificultat en aquest moment és cabdal per reafermar-nos com a persones, com a barri i com a societat. Hem d’intentar compartir amb tothom i fer-los saber que som al seu costat, que la situació que tenen la podem passar qualsevol de nosaltres, necessitem mirar-nos als ulls i saber que ningú se sent sol enfront del drama que pugui tenir a casa” reflexionava la Rosalia Fernández, presidenta l’enitat veïnal i alma de la iniciativa.

I fins a Can Clos es van desplaçar els habitual del programa: Els consellers Esther Pérez, Maribel Sánchez, David labrador, Lourdes Vidrier, Pepe Pérez i en Georgina Llatzaro.  Així tancàvem la primera temporada del programa Sintonia Amb Els Barris.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.