L’Ajuntament busca idees per il·luminar Barcelona per Nadal

L’Ajuntament de Barcelona ha compartit amb tota la ciutat la responsabilitat d’aconseguir un enllumenat de Nadal que decorarà els carrers d’Aragó i Gran Via de les Corts Catalanes. Amb aquesta proposta anomenada ‘ Encén el Nadal‘, impulsada per Barcelona Activa,  l’Ajuntament vol fomentar l’esperit nadalenc de la ciutat i aconseguir una il·luminació de ciutat innovadoracreativa vinculada al disseny.

El concurs s’obrirà en dues categories diferenciades, en les quals podran participar:

A. Categoria Novell ( Enllumenat del Carrer Aragó)

Els estudiants d’escoles d’arquitectura, enginyeria, disseny o arts plàstiques, o titulats de les mateixes disciplines o assimilables, que faci menys de dos anys que hagin finalitzat els seus estudis o els estiguin cursant en el moment de finalització del termini de presentació de les propostes i no estiguin inhabilitats per l’exercici de la professió o activitat.

B. Categoria Professional ( Enllumenat del Carrer Gran Via de les Corts Catalanes)

Els professionals vinculats als diferents camps de la creació (arquitectes, artistes plàstics, dissenyadors, enginyers, etc.) que faci més de dos anys que hagin finalitzat els seus estudis i no estiguin inhabilitats per l’exercici de la professió o activitat en el moment de finalització del termini de presentació de les propostes.

Els premis consistiran en 10.000 euros  per a la persona o grup guanyador/a de la Categoria Novell i 10.000 euros per al guanyador/a de la Categoria Professional.

El límit de presentació de les propostes serà el 4 de juliol de 2014 a les 14.h a la seu de Barcelona Activa SAU SPM, al carrer Llacuna, 162-164.

El Comitè Tècnic i Jurat encarregat de seleccionar finalistes i guanyadors estarà constituït per representants de diferents àrees implicades de l’Ajuntament de Barcelona (Àrea Economia, Empresa i Ocupació, Àrea d’Habitat Urbà i Àrea de Cultura. 2/3 dels membres) així com del món professional del disseny i la creació (1/3 dels membres).

 

Consultar tots els detalls a les Bases del Concurs o al web del concurs

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.