Entre Dones, Un espai de conversa

Andrea Bello

Un espai on les dones poden compartir i expressar les seves preocupacions i alegries, per contemplar el món  i créixer amb  experiències i opinions d’altres dones. Això és Entre Dones.

Dijous 21 es van reunir per primera vegada un grup de 13 dones en l’activitat convocada per l’Associació de Mitjans de Comunicació Locals. En aquesta primera trobada es van concordar les línies principals que seguiran les diferents trobades, després de les vacances de Nadal, ja que, la idea és fer un projecte participat i que reculli les inquietuds de totes les assistents. 

La majoria de les assistents tot i tenir les agendes ajustades van donar-li una oportunitat i es van apropar amb curiositat per saber més de com funcionaria

Guiades per les impulsores de l’espai, Fany López i Encarni Aranda, membres de la directiva de l’AMCL, l’activitat es va iniciar amb una presentació de cadascuna de les assistents, amb edats i perfils molt diversos: professores, comerciants, escriptores, periodistes… totes estaven il·lusionades amb la idea de tenir un espai de diàleg, on escoltar i ser escoltades. Després es va obrir un torn per decidir, entre totes, els temes que es tractaran en les pròximes trobades.

Totes van aportar el seu granet de sorra, i, tot i només ser una proposta de temes, la majoria ja van iniciar debat. Aquesta actitud participativa i positiva de les assistents va fer d’Entre Dones una “molt bona experiència” segons les mateixes assistents. 

La propera trobada serà el 21 de gener a les 18 hores.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.