S’obren les candidatures a la vicepresidència del Consell de Barri

Les propostes es poden presentar al portal web Decidim Barcelona

Foto: Andrea Bello

Text: Albert Aguilar

Per primera vegada se sotmetrà  a votació les candidatures a vicepresidència del Consell del Barri i també la dels participants de la comissió de seguiment d’aquest mateix òrgan de participació, el més proper al veïnat via web al portal  Decidim Barcelona La Marina .

La gent del barri haurà de presentar la seva proposta per formar part de l’òrgan de participació veïnal. 

Per presentar la candidatura per exercir la vicepresidència del Consell, s’ha de fer a la següent adreça: ttps://www.decidim.barcelona/assemblies/lamarina/f/3550. La petició s’ha de fer abans de la propera Comissió de seguiment prevista entre els mesos de gener i febrer de 2020.

També està en marxa, el termini per presentar candidatures per a formar part de la Comissió de Seguiment del Consell de Barri. En aquest cas l’adreça web on s’ha de fer és: https://www.decidim.barcelona/assemblies/lamarina/f/3551. Així mateix, si les persones que actualment participen d’aquest òrgan estan interessades en continuar-hi, hauran de proposar una sol·licitud de renovació.

Les sol·licituds poden ser a títol individual o com associació i/o entitat. En el segon cas, s’ha de inscriure el nom de l’entitat. Només s’ha de posar el nom personal quan la candidatura és a títol individual. També cal especificar per quin dels dos barris es presenta el candidat o candidata.

Les votacions de les candidatures presentades tindran lloc al Consell de Barri que se celebrarà entre els mesos de febrer i març de 2020. Si algú no pot indicar el seu requeriment a través de la plataforma Decidim Barcelona, ho pot fer des d’aquesta adreça electrònica: dte03_participacio@bcn.cat 

El Consell de Barri de La Marina del Port i de La Marina del Prat Vermell és l’òrgan d’enfortiment comunitari i de participació política de la ciutadania en les qüestions que afecten als barris. La seva finalitat és ser un canal de participació efectiva en el desenvolupament de polítiques públiques de proximitat i convivència i afavorir la cohesió social i la millora de la qualitat de vida.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.