Nissan posa en marxa la producció d’un nou vehicle totalment elèctric

La fàbrica de Nissan situada a la Zona Franca llançarà al mercat la primera furgoneta 100% Eléctrica, coneguda com la e-NV200, una adaptació de la ja existent NV200. La seva producció suposa la creació de 700 llocs de treball, segons ha declarat el conseller director general i sotspresident d’Operacions Industrials de Nissan a l’estat espanyol, Frank Torres, en una entrevista a l’ACN.

La nova e-NV200 està disponible en tres models, un furgó, un vehicle mixt i un tercer model per al transport de passatgers, pensat especialment per als taxis.

Tot i que aquests vehicles són produïts a la planta catalana, Nissan té pensat distribuir-los per tot el món. A més, des de Barcelona, l’Ajuntament treballarà per promoure aquest nou model de Nissan en el sector del taxi i per la distribució de mercaderies a Mercabarna. Així ho han donat a conèixer aquest dilluns en un acte on han participat el vicepresident executiu de Nissan, Andy Palmer; el ministre d’Indústria, José Manuel Soria; l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, i el president de la Generalitat, Artur Mas.

——–
Fotografia: “Producció del e-NV200 a la planta catalana”. Autor: ACN.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.