Un grup de veïns de la Marina demanen més seguretat al barri

Vanesa Alemán

25 veïns de la Marina s’han desplaçat avui, dia 14 de març fins a la plaça de la Marina de Sants per queixar-se sobre “la inseguretat” que diuen viure al barri. Sota una pancarta amb el lema “Per una Marina segura”, el assistents han anat fins a la seu del districte on hi havia programat un Consell Plenari a les 18:30h. Allà, han pogut llegir el seu manifest en el qual reclamaven més efectius policials perquè vetllin per la seva seguretat.

El president de la coordinadora de les associacions de veïns i comerciants de la Marina, Abdó Florencio, ha tornat a assegurar que “és preocupant la inseguretat al barri i que cada vegada va a més”.  Florencio ha retret als partits de l’oposició  la seva passivitat.   No obstant això, el principal reclam que s’ha pogut escoltar al manifest que ha llegit davant de tots els membres del Consell Plenari ha estat l’increment d’efectius policials al carrer. Un cop finalitzada la lectura, la presidenta del Consell Plenari, Montserrat Ballarín, ha indicat que “els hi ha donat la oportunitat de llegir el manifest, però que no és una forma normal de començar, ja que el procediment dels plenaris no estableix una comunicació amb els veïns”.

Les dades dels Mossos d’Esquadra indiquen que els delictes a Barcelona han augmentat al voltant d’un 20% i aquesta mateixa tendència es manté al districte (19%) però, malgrat això, els barris de La Marina són dels més segurs de Sants-Montjuïc.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.