El Punt de Defensa dels Drets Laborals canvia els horaris d’atenció

Redacció:Laura Sicilia

El servei d’assessorament “Punt de Defensa dels Drets Laborals de Sants-Montjuïc”, ubicat a la segona planta de la Seu del Districte de Sants-Montjuïc, va obrir de nou el passat 21 de gener. Però aquest any, ha canviat els seus horaris d’atenció, i ara, aquells que vulguin apropar-se ho hauran de fer, o bé els dimecres de 14.00 a 19.00h, o els divendres de 10.00 a 15.00h. Per assistir-hi, tot i que no fa falta, es recomana cita prèvia, la qual es pot concertar trucant al 932 346 122 o escrivint al correu: dretslaboralssm@barcelonactiva.cat. Dins d’aquest servei, es té previst la creació imminent d’un Consell Assessor, un espai de trobada trimestral que vol servir per treballar conjuntament els objectius del Punt de Defensa dels Drets Laborals de Sants-Montjuïc amb les entitats. De manera que, aquelles què vulguin participar en el Consell ja poden posar-se en contacte amb el servei d’assessorament.

El Punt de Defensa dels Drets Laborals de Sants-Montjuïc va començar a funcionar el setembre de 2018 amb l’objectiu d’assessorar, de la mà d’advocats laboralistes, en matèria de drets laborals a treballadors i treballadores i contractants. Al servei es tracten qüestions com les condicions contractuals, remuneracions, convenis col·lectius, seguretat a la feina, etc. i s’atén persones en qualsevol situació jurídica (regularitzada o no) i de qualsevol sector. Està adreçat prioritàriament als veïns i veïnes de Sants-Montjuïc, així com a totes les persones què treballen als barris d’aquest districte, però és obert per a qualsevol persona visqui on visqui.

Des del Punt de Defensa dels Drets Laborals de Sants-Montjuïc es realitzen també sessions grupals formatives o de divulgació, així com accions de sensibilització a partir de la creació i difusió de materials. Per tant, si alguna entitat vol organitzar una sessió “a mida” pot posar-se en contacte amb el Punt per concretar els detalls.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.