La Platgeta de la Marina compta amb un nou espai

marina

L’esplai La Platgeta de la Marina disposa d’un nou local a la Marina, per tal de continuar desenvolupant les seves activitats.  El Districte de Sants-Montjuïc, els ha cedit un local situat a la plaça de les Palmeres, on s’ubicava anteriorment “el Submarí” i que actualment es trobava buit.  La Platgeta consta amb 50 infants i 12 monitors voluntaris de caps de setmana, però no descarten ampliar aquest nombre amb l’espai més gran i la disponibilitat horària del nou local.

La solució arriba un any i tres mesos després de la sortida d’aquest esplai d’un local de la Unió d’Entitats de la Marina, que ocupaven des de 2009. La falta de compatibilitat de les activitats d’ambdues entitats pel que fa la realització de les seves activitats va suposar la finalització del període de cessió per decisió de la Junta Directiva de l’espai en qüestió. Davant d’aquesta situació, el districte de Sants-Montjuïc va proposar diverses alternatives, que eren considerades per l’equip de monitors com opcions no viables, o bé perquè el pressupost del lloguer era alt o perquè no es complien amb les condicions necessàries per a l’esplai.

Fotografia. Jordi Martí, regidor del Districte de Sants Montjuïc, fent entrega de les claus del nou espai a l’equip de La Platgeta. [Autoria: Districte de Sants Montjuïc].

 

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.