La Casa del Rellotge acull l’exposició sobre el procés de creació de la Marina, el símbol del barri

Redacció: Laura Sicilia

Com ja sabeu, el barri té, des de maig, el seu símbol d’identitat, la Marina. Ara, l’associació La Marina Viva, la promotora d’aquest projecte, ha organitzat una exposició per tal de que es pugui conèixer el procés de creació d’aquest personatge a l’espai expositiu del Centre Cívic Casa del Rellotge.

Des del passat dijous dia 20, en que va tenir lloc la inauguració, fins el 5 d’octubre, es podrà visitar aquest ‘Making of’ del símbol del barri on es troben els esbossos del personatge de la Marina i fotografies d’aquesta en divuit rols diferents.

En l’acte inaugural que va tenir lloc el dia 20 a les 18:30 de la tarda, hi van ser presents alguns membres de La Marina Viva, la Maria Cuetos, creadora del símbol del barri, el cantant de la cançó dedicada al barri juntament amb la seva família,  i veïns i veïnes. En Daniel Fernández, que forma part de l’associació que va tenir la idea de crear a la Marina, va explicar com va sorgir aquesta iniciativa i com es va anar desenvolupant; com va ser el concurs d’elecció del dibuix que es transformaria en el símbol del barri, la gravació de la cançó, el rodatge del videoclip, la gala de presentació etc. Finalment, es va oferir un pica-pica als assistents.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.