L’aigua és vida

L’aigua és un element indispensable per a la vida de les persones, els animals i les plantes. Per això l’aigua és un bé que cal saber administrar i no malgastar.

Dintre del marc de Barcelona més sostenible, l’Associació de Comerciants la Marina, amb el patrocini d’Aigües de Barcelona organitza un taller pels més menuts amb uns objectius didàctics:

  • Sensibilitzar als nens i nenes dels barris de la Marina, que l’aigua com a recurs és un bé escàs que cal gestionar i utilitzar de manera sostenible.
  • Conèixer el cicle de l’aigua.
  • Entendre per què és necessària la depuració de l’aigua i en què es basa el seu funcionament

El taller s’estructura en dues parts complementàries:

Part teòrica:

  • En el primer bloc hi haurà un educador que farà una exposició oral explicant tot allò relacionat amb l’aigua ( cicle de l’aigua, aigua dolça i aigua salada, els usos que fem els humans, com es depura i es potabilitza, problemes mediambientals pel que fa a la disponibilitat de l’agua, consells per consumir aigua d’una manera més sostenible, etc)

Part pràctica:

  • En el segon bloc es construeix una depuradora casolana, els participants aprenen el principis en què es basa el procés de depuració de les aigües residuals obtenint experimentalment aigua neta apta pel rec ( no potable ).

El taller s’impartirà el proper dijous 27 de setembre de 17.30h a 19.00h a Gran Via de les Corts Catalanes, 144 ( patis ) davant dels comerços Septem Viatges i Restaurant la Placeta d’en Manu.

I per acabar una gran xocolatada.

Activitat gratuïta

 

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.