Els veïns d’Eduardo Aunós reclamen més atenció municipal

El veïnat reclama més socialització, però es mostra escèptic

Els veïns Vicente Sellés i Jordi Ortega mentre conversen amb la periodista Yohany Limpias. Foto: Agustin Forteza

“Necessitem més atenció de l’Ajuntament no només en temes d’urbanisme, sinó en tot”, “fa 25 anys que reclamem millorar el transport i ja no ens creiem res del que diuen”. Aquestes són les expressions de Vicente Sellés i Jordi Ortega, respectivament. Dos veïns membres de l’Associació de veïns d’Eduardo Aunós i dels més informats al seu barri sobre tota la reforma que des del 2006 s’ha fet.

Consultats sobre el plantejament de la MpPGM, que es va socialitzar al barri el mes passat, asseguren que en termes generals hi estan d’acord i ho valoren positivament. Posen èmfasi en la necessitat de tenir cura que Eduard Aunós no quedi aïllat. Destaquen també la millora de la plaça Falset, que es farà en el marc del Pla de Barris i de la que la Marina ja ha informat. No obstant això són escèptics amb els plans de l’administració, “per l’experiència”, asseguren.

Els veïns d’Eduard Aunós destaquen la millora de la plaça falset i la MpPGM, però reclamen la poda dels arbres i evitar el pas de cotxes a Ulldecona

Tenen la sensació que l’administració va pel seu compte. Afegeixen i parlen dels temes que ells creuen importants. Dos urgents: El primer, la poda i manteniment dels arbres, que asseguren fa tres anys que no es fa. Consultat, el Districte afirma que no coneixia aquesta queixa, però que contactarà amb Parcs i Jardins per fer seguiment a la campanya anual de poda que es fa a tots els barris per a que, si fos el cas, es compleixi a la zona.

Foto: Agustin Forteza

I el segon, el reclam que els Mossos d’Esquadra “respectin” el carrer Ulldecona, que és només per a vianants. Els agents el transiten per entrar i sortir de la comissaria que hi ha al mateix carrer. Com que és una zona reservada per a vianants, amb jardins i seients, els veïns l’aprofiten per estar-se amb la canalla. Asseguren tenir por “perquè en qualsevol moment podria haver-hi un accident”. L’Ajuntament ja ha fet gestions amb els Mossos per traslladar-los aquesta queixa veïnal, però els agents asseguren que necessiten aquest carrer com a sortida d’emergència. La Marina va poder comprovar que els Mossos la utilitzen també quan van de paisà, i això, afegeixen els veïns, anima altres a fer el mateix.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.