La pluja no atura la XVII Mostra de Comerç

Agustín Forteza

El dissabte, 5 de maig, es va celebrar la XVII Mostra de Comerç, una gran fira on el comerç de proximitat surt al carrer. A més, va comptar amb una oferta variada i entretinguda d’activitats per tot tipus de públic.

Al carrer s’hi van poder trobar paradetes que representen els diferents sectors que treballen al barri de la Marina, com per exemple els embotits, les fruites, la immobiliària, roba i calçats, rellotgeries, serveis per animals de companyia, i algunes entitats del barri també hi eren.

Entre els actes programats, va haver-hi el parlament de la regidora del districte, Laura Pérez, i de la presidenta del Consell de Sants-Montjuïc, Montserrat Ballarín. Altres autoritats municipals que van ser-hi van ser els consellers del districte Esther Pérez (Bec), José Antonio Calleja (PP) i Georgina Lazaro (PDeCAT).

Tot i que la pluja va sorprendre en algunes ocasions, no va causar que la fira no fos concorreguda. El punt més àlgid de públic va ocórrer a la tarda, sobretot a la passarel·la de moda i a la cantada d’havaneres.

L’Associació de Comerciants la Marina va ser l’organitzadora de l’esdeveniment, i va comptar amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i amb el Districte de Sants-Montjuïc.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.