El Polvorí denuncia reiterades demandes desateses per l’Ajuntament

Polvorí

El fet de quedar exclosos del nou circuit d’instal·lació de màquines per fer exercici al carrer ha molestat els veïns i veïnes del Polvorí, malgrat la sol·licitud expressa que han fet de participar-hi. Les més properes s’han instal·lat a la plaça Buenaventura Durruti, entre els carrer Segura i Ferrocarrils Catalans.  Asseguren que és una reclamació d’anys a l’Ajuntament i mostren malestar perquè no se’ls ha tingut en compte.

A més, consideren que l’espai triat dificulta el manteniment de  les màquines i sovint es presta a actes incívics: des que les van instal·lar fa prop d’un mes, els operaris municipals han hagut de reposar-les dues vegades, ja que les havien arrencat del ciment per moure-les. “Si l’Ajuntament ens hagués escoltat ens ho podíem haver estalviat, veurem quant duren”, diu en Pedro Sánchez, president de l’AAVV, i assenteix la Merche Martínez, que li fa costat.

Però, a més, l’Associació menciona altres reclams que fa molt de temps fan a l’administració sense tenir cap resultat: L’arranjament d’una placeta a la sortida del Casal d’avis que té el terra en molt mal estat i que fa témer qualsevol accident. Es coneix com la plaça dels jubilats perquè és aquest col·lectiu qui majoritàriament la utilitza. D’aquí la importància que estigui en condicions. Porten anys reclamant una intervenció.

De la mateixa manera han reclamat insistentment un manteniment del parc infantil. Bàsicament des que s’ha inaugurat, fa 20 anys, no han canviat cap dels jocs, alguns dels quals estan en mal estat. Tampoc han fet el manteniment del sorra que voreja el parc per l’exterior, amb els anys ha anat desapareixent, ara tot és raso i qualsevol caiguda amenaça d’acabar malament.  L’última intervenció que hi van fer fa un parell d’anys va ser una mà de pintura. Però allà es va quedar.

Els veïns reclamen passos de vianants al carrer Segura, per creuar fins a l’ascensor i l’arranjament de les voreres. Foto: Pedro Sánchez

Continuen. Tampoc han fet la neteja del carrer Fortuna. Hi ha un conjunt de blocs d’habitatges que tenen la muntanya a tocar. L’espai que els separa s’ha convertit en un forat propici per a la mala herba, i combinada amb escombraries que llença gent incívica, ha fet el paradís de rates que tenen en alerta a tothom.

Sumen. La manca d’arranjament d’algunes voreres que també han reclamat, fotos incloses, així com la pintada de passos de transeünts. Millorar la neteja en general i una revisió del circuit de la línia 23, que incorpori una parada a l’altura del Club de Natació Montjuïc perquè ells puguin aprofitar-lo, ja que l’únic bus que passa per la zona, el 123, sol trigar 30 minuts.

….

Quan han dit la llista sencera explicant amb detall cada qüestió, reconeixen que la recent instal·lació de l’ascensor i la millora dels tres blocs d’edificis que estaven deteriorats han contribuït molt els últims anys. Però reclamen major eficiència i més escolta i atenció de les reclamacions veïnals, sobretot pel que fa a les intervencions en la via pública.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.