El Ple del Districte tracta els problemes dels barris de la Marina

RAQUEL M. MARTÍNEZ|

El darrer Ple del Districte de l’ any va celebrar-se dimarts tres de desembre a la seu de Creucoberta. L’atenció es va centrar en la polèmica aprovació dels pressupostos per al 2014, els projectes urbanístics engegats als barris, els problemes socials i la nova xarxa ortogonal d’ autobusos.

Els barris de la Marina van estar molt presents en les intervencions del regidor i els consellers. Tots van estar d’acord en que des de l’ implantació de les noves línies de bus el servei de transport és insuficient per als veïns. El regidor, Jordi Martí, va anunciar que ja ha acordat una reunió amb l’Ajuntament i TMB per buscar una solució. Per últim, es va parlar de la situació de l’esplai La Platgeta, actualment sense local, tema sobre el que Jordi Martí va afirmar que continuava el diàleg, però que trobava difícil arribar a una solució immediata.

En un altre punt es van tractar les obres i reformes dels nostres barris. Sobre les reformes de Can Clos hi va haver polèmica per les queixes dels veïns, però el Regidor va tancar el tema afirmant que les obres són necessàries i els veïns que s’hi oposen, una minoria. També es va informar del desenvolupament de les obres per al nou poliesportiu del carrer Energia, de les reformes del Polvorí i de la finalització, en breu, de les modificacions dels jardins de ca l’Alena.

Sobre els pressupostos, aprovats amb el suport d’Unió per Barcelona, van repetir-se les queixes del passat Ple: la falta de transparència i d’informació, la falta d’ajudes socials per al moment actual i els nous serveis municipals i organitzacions com la TIAF (Taula d’Infants i Adolescents) de la Marina que s’han posat en marxar al districte. També es va remarcar que, si el pressupost ho permet, durant aquest mes s’aprovaran tots els projectes previstos per al proper any.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.