Janet Sanz: “El metro arribarà al juliol a la Marina”

Una grua instal·la les escales mecàniques a l'estació Foc-Cisell

La tinent d’alcalde de Mobilitat de Barcelona, Janet Sanz, va assegurar dissabte passat en un acte de campanya de Catalunya en Comú Podem al barri, que les parades de metro de la L10 anunciades obriran al juliol de l’any que ve.

Sanz va aprofitar per recriminar al Govern català que aquesta inversió l’hauria d’haver fet la Generalitat, i no l’Ajuntament. L’aportació del consistori permetria obrir les estacions Foneria i Foc-Cisell a la data anunciada, “perquè sabem que els veïns no poden esperar més”, sostenia.

Contradictòria amb ERC

El passat XX de novembre, Alfred Bosch va presentar en roda de premsa un informe que recollia els possibles impactes de l’aplicació de l’article 155 de la Constitució Espanyola a la ciutat de Barcelona.

Entre ells, destacava diversos projectes cofinançats per la Generalitat de Catalunya, com ara les obres de construcció de les línies 9 i 10 del metro. Concretament, l’informe feia referència a les dues parades anunciades pel juliol, valorades en 40 milions d’euros, i que podrien veure retardada la seva obertura.

Arriben les escales mecàniques

Mentrestant, durant les darreres setmanes de novembre i desembre s’han anat instal·lant les 20 escales mecàniques de l’estació Foc – Cisell, així com les dues exteriors de la boca del metro. Per realitzar la instal·lació, unes grues descarregaven les escales, ocupant part del carril bus.

 

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.