El funicular de Montjuïc tanca les portes temporalment per revisió tècnica

TMB

A partir de demà, 15 de novembre, hi haurà una aturada tècnica del funicular de Montjuïc per revisió. Aquest tancament és en motiu de les tasques obligatòries de revisió i posada a punt de tots els elements de les instal·lacions, i s’allargarà fins el dimarts, 5 de desembre.

Per tal de suplir el servei que ofereix el Funicular, que enllaça el Paral·lel amb el Parc de  Montjuïc, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) proporciona un servei especial d’autobús que farà el mateix horari que el funicular, els quals són de 7.30 h a 20 h els dies feines, i de 9 h a 20 h els caps de setmana i festius.

A part, TMB també recorda que la línia 150 de bus (Plaça d’Espanya – Castell de Montjuïc) també arriba fins a Miramar, i funciona tot els dies de la setmana de 7 a 21 hores. A més, la línia 55 (Parc de Montjuïc – Pl. Catalana) puja a Montjuïc des del carrer Lleida, i acaba al costat de l’estació superior del Funicular. Els horaris, recorregut i parades de les dues línies es poden consultar al web de TMB.

Es podran trobar cartells informatius del tall temporal a l’estació de metro de Paral·lel (L2 i L3), i a les estacions del mateix Funicular.

A finals del proper mes de gener es farà l’aturada tècnica del Telefèric, l’altre transport per cable de Montjuïc.

El Funicular de Montjuïc va ser construït en motiu de l’Exposició Internacional de 1929, i es va tornar a inaugurar el 1992 pels Jocs Olímpics a Barcelona. Més tard, l’any 2002, es va integrar a la xarxa de metro de TMB i, actualment, enllaça l’estació de metro de Paral·lel amb l’avinguda Miramar.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.