La Marina estrena nou portal web

Captura de la nova portada del web de La Marina

A La Marina comencem a descobrir les estrenes que tenim preparades per aquesta nova temporada! Avui 1 de setembre obrim al públic el nou portal web, que inclou la nova imatge gràfica de La Marina i un nou disseny adaptat a la nova marca.

Aprofitant el canvi de disseny, s’han afegit noves funcions i s’han millorat apartats ja existents. Principalment, destaca la caredat de la presentació dels continguts, que s’han reorganitzat aprofitant al màxim l’espai disponible, independentment del dispositiu pel qual s’accedeixi al web. També s’ha optat per donar més protagonisme a la secció d’opinió, que ara s’estructura en diferents apartats i disposa d’una pàgina pròpia.

El més destacat

  • Cerca predictiva: quan facis servir el cercador del nostre web t’aniran apareixent resultats segons vagis escrivint (com passa amb Google)
  • Reproductor intel·ligent: quan escoltis la ràdio en directe sabràs quina cançó està sonant o quin programa s’està emetent
  • Hemeroteca millorada: ara és més fàcil consultar edicions anteriors de la publicació escrita i, aviat, podràs llegir edicions històriques amb un cost social simbòlic

T’animem a que descobreixis totes les novetats navegant pel nou web. Segur que, a partir d’ara, trobaràs tot el que hi busques!

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.