Fi de les Segones Jornades de la TIAF: Els infants celebren els seus drets

RAQUEL M. MARTÍNEZ|

La TIAF (Taula d’Infants Adolescència i Família) tanca les seves Segones Jornades amb un dia  d’activitats lúdiques i un acte especialment dedicats als nens i joves del barri.

El dia 23 de novembre els jardins dels Drets Humans van omplir-se de nois i noies. Els menors, de diverses entitats i acompanyats pels seus pares o monitors van poder gaudir de tot tipus d’activitats. Diverses entitats del barri que formen part de la TIAF i es dediquen totalment o parcial als més petits van preparar els diversos jocs i tallers.

Després d’un matí de jocs a l’aire lliure, l’acció es va moure a l’interior de la sala Pepita Casanellas. Allà, alguns infants i joves van presentar breument cadascuna de les entitats que formen part de la TIAF. Va ser un acte interessant i divertit per a tothom, on es van repartir carpetes amb informació i una sopa de lletres a tots els assistents. A més, cal destacar el bon paper del presentador, Aran Comín.

La jornada, i sobretot la seva cloenda, va contribuir a donar a coneixer entre els infants, joves i la resta de persones vinculades a les entitats de la TIAF de la Marina totes les accions que es duen a terme a la Marina. Va quedar demostrat que el nostre es un barri jove i ple de vida, amb un ampli ventall d’espais i activitats. Gaudim d’esplais com la Platgeta de la Marina o l’Spai-T, espais com el Submarí, Vols un cop de mà?, Ensems, l’Espai Elion o l’Escola Dominical, els Diables de Port, i AMCL, l’Associació de Mitjans de Comunicació Local on pertanyen Sants-Montjuïc ràdio i el Diari La Marina, que compta amb molts joves estudiants del barri a la seva plantilla.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.