Pendents de l’amor…

Les dures lluites feministes dels anys setanta ens han fet evolucionar, reflexionar, créixer i apostar per una societat més igualitària. albion gold

Hem dissenyat un nou context amb més oportunitats, amb més dignitat, amb més capacitat. buy albion silver Part de nosaltres ens hem format, hem viatjat, hem après, hem triomfat en aficiones en las que som realment bones, som lluitadores, independents econòmicament i estem en el moment de seguir en un bon camí. cheap albion gold Però què passa quan parlem de l’amor? Què passa quan una relació o un intent per establir-ne una arriba a les nostres vides?

Las creences inconscients que tenim sobre l’ideal d’amor, amor romàntic del que tant se’n parla últimament, no ajuden. cheap albion silver Ens fan creure que naixem amb un do especial per a estimar incondicionalment, per a arribar al cim de l’amor. cheap albion gold Lamentablement observo al meu voltant dones triomfadores, amb grans caps pensants que s’han vist paralitzades per les seves relacions de parella, unes dones dependents dins una societat de avanços. buy albion gold I d’avant d’això em pregunto Perquè volem i sentim que hem de donar-ho tot per amor malgrat rebre poc? Perquè en ocasions deixem de viure les nostres vides per començar a viure la de l’altre persona? Perquè tanta necessitat imposada per viure una relació de parella? Què hi ha darrere d’aquest temor a la soledat?

Des del meu punt de vista, la societat patriarcal junt amb la cultura cutre amatòria d’aquesta societat no ajuda. buy albion gold Una clara relació entre la construcció del sistema sexe-gènere i la dependència emocional que ens fa viure condicionades per rols establerts i per la idealització de lo no realitzable.

Per això pot ser interesant en aquest nou any marcar-nos l’objectiu de començar a reflexionar o seguir reflexionant sobre què està passant per entendre la dualitat en el comportament, la magnificació excessiva de l’amor i la pèrdua en ell mateix.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.