El Districte convoca la 22a edició dels Premis Sants-Montjuïc

RAQUEL M. MARTÍNEZ|

S’atorgarà un premi al reconeixement personal i un altre al reconeixement col·lectiu. L’acte d’entrega es celebrarà el 13 de desembre a la Sala de Plens del Districte.

Les sol·licituds per optar a totes dues categories poden entregar-se fins el 21 de novembre. Totes dues volen reconèixer les accions més rellevants que s’han dut a terme al districte durant aquest últim any. Per tal de ser equitatius amb el repartiment, una comissió estudiarà les propostes i escollirà uns candidats, que finalment seran escollits guanyadors o no pel jurat.

Mentre el reconeixement personal és totalment individual, qualsevol entitat, grup cívic o empresa pot optar al reconeixement col·lectiu. Només cal que presenti el seu currículum amb una explicació dels seus mèrits a la oficina d’atenció ciutadana del districte, abans del fi del termini.  Un cop fet això, ja optarà oficialment ha obtenir un dels guardons.

La Comissió de Govern del Districte s’encarregarà de crear una Comissió de Propostes per a seleccionar els candidats. Dins aquesta comissió hi haurà representats de les agrupacions d’entitats del Poble Sec, Sants – Hostafrancs – La Bordeta, La Marina – Zona Franca i AV Font de la Guatlla; a més d’un representat de l’associació de veïns del Poble Sec. També hi haurà cinc persones de reconegut prestigi als barris, ja sigui pel seu ofici o per la seva col·laboració amb els moviments associatius que escollirà cada any la Comissió de Govern i el Conseller de Cultura de Sants-Montjuïc. A més hi participaran també el Conseller tècnic i el Cap de Serveis a les Persones i al Territori del Districte, que tindran veu però no vot.

El jurat escollirà entre tres candidatures per a cada categoria. Aquest jurat està format pels membres de la Comissió de propostes i els membres del Consell ciutadà i presidit pel President del Consell, el Regidor i el Conseller de Cultura del Districte. Els premis, que seran objectes commemoratius, s’atorgaran per majoria, amb la possibilitat de deixar un premi desert i d’entregar accèssits. El resultat serà comunicat directament als guanyadors. Si aquests l’accepten, la Comissió de Govern del Districte es reserva el dret a fer pública l’elecció.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.