La Marina acollirà la presentació de “Lluites Compartides” d’Òmnium Cultural

Òmnium Cultural ha decidit apostar per a La Marina per a la seva presentació de la campanya “Lluites compartides”. El projecte, pretén recuperar, reconèixer i difondre aquelles lluites compartides que els moviments veïnals, socials, obrers, educatius, d’entre altres, varen dur a terme durant molts anys i que van contribuir a millorar els barris i les condicions de vida i treball dels seus habitants.

“És un reconeixement a totes les lluites que han contribuït a forjar el nostre país; fer visible i posar en valor la feina de milers de persones anònimes que han treballat pel bé col·lectiu, ajudant a construir un barri, un poble, una ciutat, un país i un món millor” afirma el president de l’entitat, Jordi Cuixart en la seva invitació als veïns i veïnes del barri.

A l’acte hi seran Esther Pardo, historiadora local; Vicenç Villatoro, director del CCCB; Arcadi Oliveres, activista; i per part d’Òmnium la Marina Llansana, vicepresidenta, a més del president de l’entitat, Jordi Cuixart.

Òmnium Cultural ha escollit el barri de la Marina per fer la presentació d’aquest projecte als mitjans de comunicació i a la societat catalana en general, el diumenge 23 d’octubre a les 11.30 del matí, als Jardins de Can Farrero.

unnamed-2-fw

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.